Bestel het spel in onze webwinkel en het wordt naar je opgestuurd.

box_preview-voor-websiteIntroductie
Een droom wordt werkelijkheid: je start je eigen camping in de Franse binnenlanden. En wat gaat het gemakkelijk! Een lapje grond, een campingreceptie en een eigen website is alles wat je nodig hebt om het volgende seizoen al inkomsten te hebben. Tevreden leun je achterover… maar niet te lang, want je campinggasten vertrekken alweer! Ze vinden de camping van je concurrent beter – de ‘Clash d’Ardèche’ is begonnen. Koop de beste veldjes, prijs je concurrenten eruit, wordt vrienden met de burgemeester en realiseer je eigen droomcamping!

Gameplay
3-kaarten
Clash d’Ardèche is een strategisch bordspel met een sterk blufelement voor 1-4 spelers vanaf 10 jaar. In ongeveer een uur tijd bouw je vanuit het niets een bloeiende camping op. Investeer je kapitaal slim: koop de beste faciliteiten, gebruik de effectiefste mediakanalen en koop de burgemeester om op het juiste moment. Zo groei je uit tot de aantrekkelijkste camping in de Ardèche.
Het blufelement in het spel is het moment dat je de prijs moet bepalen die je aan je gasten doorrekent. Welke prijs zullen je concurrenten vragen? En hoe zullen hun gasten op jouw prijs reageren?

Hoe krijg ik een exemplaar?
Clash d’Ardèche is het afgelopen jaar getest en beleefd door tientallen spelers. Door je bij hen te voegen geef je jezelf en je vrienden uren speelplezier! Momenteel zijn prototypes onderweg naar de recensenten. Als de recenties binnen zijn, zullen we de crowdfunding-campagne starten!

Crowdfunding
gameboard-low-resWe hebben ongeveer 170 personen (backers) nodig die het spel willen kopen. Dan hebben we er voldoende om de fabriek de opdracht tot productie te geven. Drie maanden later ontvang je dan per post je eigen spel en kun je meedoen! We zullen de crowdfunding via het kickstarter-platform laten lopen.

Vul je email hieronder in en ontvang bericht als je je in kunt schrijven voor het spel :-).

Credits
Spelontwerp: Jan Willem van Dijk
Illustraties: Shaz Yong
Grafisch ontwerp: Sebastián Koziner

Advertisement